Nieuws & Tips

Altijd op de hoogte met het laatste nieuws en tips uit marketing-land.

Spam deels voorkomen met een email blacklist in Elementor

E-mail spam is een groot probleem anno 2021. De mensheid is ontzettend veel tijd kwijt met het verwijderen van onzinnige mailtjes over pillen en penisvergrotingen. Er zijn al veel oplossingen bedacht om de hoeveelheid spam te reduceren. Zo wordt er op mailserverniveau al veel afgevangen en zijn er al vele soorten Captcha’s zoals Recaptcha. Ondanks deze maatregelen sluipt er toch geregeld spam tussendoor.

Slimme verlichting van Philips Hue koppelen aan website conversies

Hue verlichting is mooi speelgoed. Het is slimme verlichting van Philips waarmee je de verlichting in huis of op kantoor kunt automatiseren. De lampen worden aangestuurd door de Hue Bridge welke op zijn beurt is aangesloten op het Internet. Door deze connectiviteit kun je Hue ook voor andere doeleinden inzetten behalve je huis verlichten.

In dit artikel leggen wij je uit hoe je Hue verlichting kunt koppelen aan website conversies.

Lees verder »
doolhof

Hoe structureer je Google Ads campagnes?

Als klanten bij ons komen met bestaande campagnes dan zien we vaak dat er eigenlijk geen structuur zit in deze campagnes. Ze hebben dan 1 campagne met 1 advertentiegroep, 1 advertentie en 100en zoekwoorden hierin. Dit is niet ideaal om een aantal redenen. In dit artikel leg ik je uit waarom dit zo is en hoe je de structuur van je campagnes kunt verbeteren.

Lees verder »

7 tips om jouw website sneller te maken

Voor bezoekers is niets zo vervelend als een trage website. Ook zoekmachines ‘straffen’ websites die traag laden steeds harder. Hierdoor krijgen ze minder bezoek van zoekmachines doorgestuurd en ranken ze lager op belangrijke zoekwoorden. Naast de irritaties bij gebruikers hebben zoekmachines belang bij snel ladende websites. Immers: indien pagina’s sneller laden dan kunnen bezoekers meer pagina’s bekijken en uiteindelijk meer advertenties te zien krijgen van Google.

Lees verder »

Wel of niet bieden op je eigen merknaam in Google Ads?

Veel klanten vragen ons wat het doel is van het bieden op hun eigen merknaam. De redenatie is dat zoekopdrachten op de merknaam van de klant toch wel als organisch resultaat getoond worden aan de zoeker. Waarom zouden ze dan in hemelsnaam geld (CPC) gaan betalen voor deze bezoekers? In dit artikel lees je 5 redenen waarom het wel een goed idee is om op je eigen merknaam te bieden.

Lees verder »

Hubspot conversiemeting met behulp van Google Tag Manager

Hubspot is een mooie geïntegreerde marketing en sales oplossing. Het is o.a. een CRM, content management systeem en een marketing tool.

Het meten van conversies is in Hubspot zelf goed geregeld! Je wilt de conversiedata zeer waarschijnlijk ook in andere tools zoals Google Ads of Google Analytics. Dit kun je bereiken met behulp van Google Tag Manager.

Lees verder »

Google Ads Klikbudget bijhouden in een Google sheet

Het bijhouden van klikbudgetten in Google Ads kan wel eens uitdagend zijn. Budgetten kunnen per maand varieren en er kunnen momenten zijn dat extra budget nodig is ivm speciale dagen zoals Kerst en Sinterklaas.

Daarom is het handig om van tevoren een jaarplanning te maken voor de budgetten. Je hebt dan een overzicht van het te spenderen budget per maand en je kunt bijhouden hoeveel er nog over is. 

Om het jou als adverteerder of bureau makkelijk te maken hebben wij een budget sheet gemaakt in Google Sheets. 

Lees verder »

Laat je gegevens achter en wij nemen zsm contact met je op!

Vul het onderstaande formulier in als je een vraag hebt over één van onze diensten.