Hét webbureau in de regio Utrecht.

Website laten maken?

Wij bouwen al meer dan 10 jaar professionele maatwerk design WordPress websites die écht werken. Gebruiksvriendelijk contentbeheer en altijd supersnel!

Maatwerk design WordPress websites

Uniek maatwerk design

Geen kant en klare templates maar een uniek design voor iedere website. Dit design sluit altijd perfect aan op jouw huisstijl.

Optimale gebruikerservaring

Alle websites die wij bouwen bieden een uitstekende gebruikerservaring op alle schermformaten. Van XXL desktop schermen tot kleine smartphones en alles daar tussenin.

Gebruiksvriendelijk en snel CMS

Al onze websites bouw bouwen wij in Wordpress icm Breakdance, een gebruiksvriendelijk drag & drop systeem. Hiermee kunnen klanten op een gebruiksvriendelijke manier zelf content aanpassen en toevoegen.

100% Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden wanneer de klant dat ook is! Dit doen wij o.a. met persoonlijke service, support en een training zodat alle klanten snel aan de slag kunnen met hun nieuwe website.

De voordelen van een website laten maken door Brandforward

Door jaren lange ervaring weten wij inmiddels wat werkt! Alle websites die wij bouwen zijn 100% maatwerk en nooit op basis van standaard templates.
 • Volledig maatwerk design
 • Gebruiksvriendelijk contentbeheer
 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO)
 • Bliksemsnelle laadtijden
Naast webontwikkelaars zijn wij ook Google Ads specialist en leveren wij Managed WordPress Hosting diensten.

Een greep uit ons werk

Meer weten over webontwikkeling?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een scherpe website offerte.

Veelgestelde vragen

Het antwoord op de meest voorkomende vragen.

Het is lastig om een een bedrag te noemen aangezien alle projecten die wij doen anders zijn. Wij maken geen gebruik van standaard templates maar alles is maatwerk design. Daarnaast hangt het af van het aantal contenttypen, hoeveelheid content en complexiteit van het design. Ben je benieuwd naar wat jouw website zal gaan kosten bij ons? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Nee, wij bouwen geen webshops. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van B2B websites. 

Eerst beginnen we met het inventariseren van de wensen. Denk hierbij aan:

 • Gewenste kleuren
 • Welke contenttypen er moeten gemaakt
 • Typografie
 • Uitstraling

Aan de hand hiervan gaat onze designer een ontwerp maken. Hierbij wordt de homepage als eerste opgeleverd. Vervolgens wordt het design van de homepage opgeleverd welke met jou besproken wordt. Indien er wensen zijn dan kan dit uiteraard nog aangepast worden.

Als het design helemaal naar wens is dan zullen de rest van de pagina's worden ontworpen. Het complete design zal worden gepresenteerd en na eventuele correcties kan er worden gestart met de daadwerkelijke bouw van de website.

Indien het gaat om een bestaande website zal de content waar nodig worden gemigreerd. Daarnaast zullen wij er ook voor zorgen dat er een SEO migratie plaatsvindt. Hierbij worden alle URL's van de oude website overgenomen of geredirect zodat alle content ook bereikbaar is op de nieuwe website.

Na oplevering zullen wij een korte training geven zodat je snel aan de slag kunt met de nieuwe website.

Ja, je kunt zeker terecht bij ons voor hosting. Wij bieden Managed WordPress hosting aan voor zowel website klanten als niet-website klanten. Je krijgt het volgende bij onze Managed WordPress hosting:

 • Gehost op een supersnelle server
 • Maandelijkse WordPress updates + plugin updates (of eerder indien er een vulnerability gevonden is)
 • Caching (Varnish, RocketWP, Meemcached)
 • Backups (on-site én off-site)
 • Support per telefoon, mail en WhatsApp

De prijs hiervoor hangt af van de hoeveelheid verkeer maar je kunt bij ons terecht v.a. €30 per maand. Onze hosting is maandelijks opzegbaar.

Managed WordPress hosting

Al onze webprojecten worden gebouwd mbv Breakdance Builder. Hiermee bouwen wij complexe websites maar klanten kunnen op een gebruiksvriendelijke manier content toevoegen en aanpassen. Daarnaast krijgt iedere klant een korte training zodat ze zelf aan de slag kunnen. Uiteraard kun je ons ook altijd bellen, mailen of WhatsAppen als je ergens tegenaan loopt.

1 van de grootste frustraties volgens bezoekers van websites zijn de laadtijden. Google neemt laadtijden tegenwoordig ook mee in de rankings: trage websites met een lage snelheidsscore doen het slechter in o.a. organische resultaten en betaalde campagnes (Google Ads)

Google geeft aan websites een Pagespeed insight score. Met deze score bepaalt Google of de ze pagina als snel of als traag ervaren. Dit is een score tussen de 0 en de 100 punten waarbij 0 supersloom is en 100 bliksems-snel.

Onze websites hebben exteeem snelle laadtijden met een Pagespeed insight score tussen 95 en 100. In de meeste gevallen kunnen we wel een score halen van 100. Dit komt o.a. doordat de Breakdance builder een geoptimaliseerde architectuur heeft. Daarnaast beperken wij het gebruik van plugins wat de boel ook flink kan vertragen. 

Tot slot: Onze hosting is geoptimaliseerd met technieken zoals Varnish, Memcached en Pagecache tools zoals Rocket WP. 

Meer vragen?
Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op, en wij helpen je graag verder!
Je kunt ook geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen.