Klantcases waar wij trots op zijn!

Hieronder staan een aantal recente projecten waar wij de afgelopen tijd mee bezig zijn geweest. Heb je zelf ook een goed idee of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!
We zijn heel blij met de website die Brandforward voor ons gebouwd heeft! Zij weten wat ze doen, het werkt altijd snel en denken fijn mee. Ook voor andere IT gerelateerde vragen kun je bij hun terecht!
Fianne Huisman
Co-founder Tijm Utrecht
We hebben de samenwerking met Brandforward tijdens de bouw van onze website als erg prettig ervaren. Ze reageerden altijd snel op onze verzoeken en kon door middel van hun ervaring veel handige aanbevelingen doen.
Frederieke van Afferen
Oprichter Morrisfonds.nl
We hebben een geweldige website door Brandforward laten bouwen. Overzichtelijk, mooie heldere lay-out en ook aan de achterkant heel goed werkbaar. En als er wat is: altijd heel snel antwoord en dito oplossing! Kortom: uiterst tevreden.
Peter Vijfvinkel
Audio-life/ X-fi
Onze website voldeed niet meer aan de normen voor onze SEO/SEA campagnes, dus die moest volledig op de schop. Brandforward ingeschakeld en zij hadden maar weinig input nodig om mijn wensen te snappen. Supertevreden met het eindresultaat!
Rob Hermkens
Eigenaar MSAbv
De samenwerking met Brandforward is de afgelopen 5 jaar altijd enorm prettig geweest. Ze staan altijd open voor ideeën en denken zelf ook fanatiek mee. Door de loop der jaren een mooi partnerschap opgebouwd!
Timothy Hoolhorst
Oprichter CareAbout