MSA BV

MSA is een grote partij die actief is in direct mailing en medical fulfilment. Zij waren na 10 jaar toe aan een nieuwe website waarmee content flexibeler te beheren is.

Website vernieuwd voor MSAbv

MSA b.v. wilde meer effect uit hun SEA campagnes. Dit was niet haalbaar met hun 10 jaar oude website. Om deze reden hebben wij een nieuwe website voor ze gebouwd met een solide eigentijds design. De overstap naar WordPress icm Breakdance heeft geresulteerd in een website waarbij het beheren van content gemakkelijk gaat. Ook de laadtijden zijn er flink op vooruit gegaan.

Uitwerken concept

Samen met de klant hebben wij de wensen voor de uitstraling in kaart gebracht. Ook is bepaald welke content meegenomen zou worden naar de nieuwe site. Voor content die niet meegenomen zou worden naar de nieuwe websites zijn redirects naar relevante pagina's ingesteld.

Het ontwerp

Omdat MSA b.v. actief is in de zakelijke dienstverlening hebben wij de kleuren en vormgeving ook zakelijk gehouden. Er zijn ook een aantal speelse elementen toegevoegd om het design ook de nodige creativiteit te geven.

Wordpress development

Voor deze website zijn diverse content-typen bijgebouwd zoals cases, vacatures en diensten. Dit is gedaan om de content goed beheerbaar te houden. Alles is gebouwd in Breakdance Builder icm Advanced Custom Fields (ACF) vanwege de flexibiliteit en supersnelle laadtijden.

Het resultaat

De opgeleverde website voldeed aan alle verwachtingen van de opdrachtgever. De doorlooptijd van het project was één maand de nieuwe website zorgt voor betere resultaten in de SEA campagnes.
Klant
MSA BV
Branche
Medical fulfilment, direct mailing
Wat hebben we gedaan?
Wordpress development, UI/UX design, Content & SEO migratie

Meer resultaat uit Google Ads campagnes

Door de nieuwe website en de nieuwe, frisse maar zakelijke uitstraling zijn de resultaten uit de SEA campagnes flink vooruit gegaan. Het heeft geresulteerd in meer aanvragen via de website. Ook de organische rankings zijn verbeterd doordat de content beter zichtbaar is geworden voor zoekmachines en de sterk verbeterde pagespeed insight score.

Snelle doorlooptijd

De oude website was meer dan 10 jaar oud en begon te haperen. Content bewerken lukte niet en de website was niet meer up-to-date te houden omdat plugin updates ervoor zorgde dat de website crashte. Er was dus snelheid geboden. Wij hebben de website binnen één maand opgeleverd inclusief design, bouw en (SEO) migratie.
Klik om afbeelding te scrollen

Meer weten over webontwikkeling?

Ontdek waarom je jouw nieuwe of bestaande website door ons zou moeten laten ontwikkelen.

Andere cases

Een professionele website voor Mavenblue

Mavenblue ontwikkelt innovatieve oplossingen voor de verzekeringsbranche. Na ruim 8 jaar waren zij toe aan een nieuwe en vooral professionelere website.

Een nieuwe website voor Care About

Voor Care About hebben wij de oude Elementor website vervangen voor een nieuwe frisse website. De nieuwe website is gebouwd in Breakdance waardoor deze een stuk sneller is gew...

Website en huisstijl ontwikkeling voor In2Dialog

In2Dialog levert een app waardoor HR betere keuzes kan maken tijdens sollicitaties. Voor in2Dialog hebben wij de nieuwe huisstijl en website ontwikkeld.

Ontwikkeling website Solaro.nl

Solaro levert zonnepanelen tegen scherpe tarieven. Wij hebben voor hen een maatwerk design website kunnen realiseren.

Nieuwe website voor De Atleetfabriek

De Atleetfabriek was op zoek naar een partij om hun nieuwe website te ontwikkelen. Wij hebben deze maatwerk design website voor ze gerealiseerd.

Ontwikkeling huisstijl en webshop voor Kidz in Color

Kidz in Color is de #1 webshop voor artikelen 'met naam'. Zij verkopen o.a. bedrukte rugtassen, bidons en kleding. Wij hebben deze maatwerk website voor ze gebouwd. Daarnaast ...

Webshop ontwikkeld voor Stichting Morrisfonds

Het Morris Fonds wil ouders van een stilgeboren kindje of van een kindje overleden in het eerste levensjaar steun bieden en het verlies een beetje draaglijker maken.