Kidz in Color

Kidz in Color is de #1 webshop voor artikelen 'met naam'. Zij verkopen o.a. bedrukte rugtassen, bidons en kleding. Wij hebben deze maatwerk website voor ze gebouwd. Daarnaast doen wij ook de Managed WordPress hosting.

Ontwikkeling huisstijl en webshop voor Kidz in Color

De oude website voldeed niet meer aan de wensen van de klant. Daarnaast kon deze door de hoeveelheid geïnstalleerd plugins niet meet up-to-date gehouden worden. Om deze reden hebben wij de website voor Kidz in Color vernieuwd.

Uitwerken concept

Er was al een huisstijl en logo aanwezig dus het design is hierop gemaakt. Voor de website en opdruk studio zijn designs gemaakt welke vooraf zijn besproken met de klant.

Het ontwerp

Het ontwerp moet aansluiten op de doelgroep (moeders tussen de 25 en 40 jaar) Het ontwerp is vrolijk met zachte pastelkleuren. Het design en de UX van de opdruk studio moest zo simpel mogelijk gehouden worden.

Wordpress development

De Webshop is gebouwd in WooCommerce. De opdruk studio is intern bij door ons ontwikkeld.

Het resultaat

Een rustig maar toch vrolijk ogend design en een simpele opdruk studio waar de bezoekers toch uitgebreid artikelen mee kan personaliseren.
Klant
Kidz in Color
Branche
Artikelen met naam, Ecommerce
Wat hebben we gedaan?
WordPress & Woocommerce ontwikkeling, Maatwerk product customizer, Design, Hosting

Maatwerk opdruk studio

Een belangrijk onderdeel was de ontwikkeling van de opdruk studio. Hiermee kunnen bezoekers artikelen personaliseren met teksten en illustraties. Het uitgangspunt was dat het personaliseren van de artikelen gemakkelijker moest worden. Ook de workflow van bestelling tot plotten is geautomatiseerd zodat er minder handelingen nodig zijn om de orders te verwerken.

Meer weten over webontwikkeling?

Ontdek waarom je jouw nieuwe of bestaande website door ons zou moeten laten ontwikkelen.

Andere cases

Een professionele website voor Mavenblue

Mavenblue ontwikkelt innovatieve oplossingen voor de verzekeringsbranche. Na ruim 8 jaar waren zij toe aan een nieuwe en vooral professionelere website.

Website vernieuwd voor MSAbv

MSA is een grote partij die actief is in direct mailing en medical fulfilment. Zij waren na 10 jaar toe aan een nieuwe website waarmee content flexibeler te beheren is.

Een nieuwe website voor Care About

Voor Care About hebben wij de oude Elementor website vervangen voor een nieuwe frisse website. De nieuwe website is gebouwd in Breakdance waardoor deze een stuk sneller is gew...

Website en huisstijl ontwikkeling voor In2Dialog

In2Dialog levert een app waardoor HR betere keuzes kan maken tijdens sollicitaties. Voor in2Dialog hebben wij de nieuwe huisstijl en website ontwikkeld.

Ontwikkeling website Solaro.nl

Solaro levert zonnepanelen tegen scherpe tarieven. Wij hebben voor hen een maatwerk design website kunnen realiseren.

Nieuwe website voor De Atleetfabriek

De Atleetfabriek was op zoek naar een partij om hun nieuwe website te ontwikkelen. Wij hebben deze maatwerk design website voor ze gerealiseerd.

Webshop ontwikkeld voor Stichting Morrisfonds

Het Morris Fonds wil ouders van een stilgeboren kindje of van een kindje overleden in het eerste levensjaar steun bieden en het verlies een beetje draaglijker maken.