De Atleetfabriek

De Atleetfabriek was op zoek naar een partij om hun nieuwe website te ontwikkelen. Wij hebben deze maatwerk design website voor ze gerealiseerd.

Nieuwe website voor De Atleetfabriek

De Atleetfabriek ontwikkelt vitaliteitsprogramma's waarmee ze werknemers van bedrijven blijvend gezonder en gelukkiger maken. Voor deze partij hebben wij de website gebouwd en een aantal illustraties ontworpen.

Uitwerken concept

De gewenste website moest een sportieve maar toch zakelijke uitstraling krijgen. Ook moest het verhaal van De Atleetfabriek goed uit de verf komen op de homepage.Dit doen zij met 3 pijlers: inzicht, strategie en implementatie. Hiervoor zijn 3 illustraties ontworpen.

Het ontwerp

De bovenkant (hero sectie) bevat een duidelijke belofte: Wij brengen vitaliteit naar de werkvloer. De kleuren zijn zakelijk maar niet het klassieke blauw maar meer olijfkleurige tinten. De bezoeker kan gemakkelijk navigeren tussen de diverse onderdelen zoals klantcases, events en de inspiratiepagina's. Er is eigen fotomateriaal gebruikt om het design helemaal 'eigen' te maken.

Wordpress development

Er zijn een aantal paginatypen bijgebouwd waaronder 'cases' en 'evenementen'. Ook zijn de inspiratiepagina's overzichtelijk gebouwd zodat er een duidelijke scheiding is tussen trends, podcasts en video's.

Het resultaat

Het resultaat is een overzichtelijke website waarbij bezoekers snel naar de belangrijkste pagina's kunnen navigeren. Door het kleurgebruik is de website zakelijk maar toch vriendelijk geworden. Door het gebruik van Breakdance builder en nagenoeg geen extra plugins laden alle pagina's erg snel.
Klant
De Atleetfabriek
Branche
Sport & vitaliteit
Wat hebben we gedaan?
WordPress ontwikkeling, Illustraties, UX design, Huisstijl, Hosting

Met de nieuwe website zijn ook de laadtijden sterk verbeterd.

Snelle laadtijden zijn steeds belangrijker geworden bij zoekmachines. Dit doen zij met de Pagespeed insight score wat een score is tussen 1 en 100 punten. De pagespeed insightscore van de oude Elementor website was 55/100. Door gebruik te maken van Breakdance builder en het minimale gebruik van plugins hebben wij de maximale score (100/100) weten te behalen. Deze snelle laadtijden hebben uiteindelijk een positief effect op zowel organisch- als SEA verkeer.

Meer weten over webontwikkeling?

Ontdek waarom je jouw nieuwe of bestaande website door ons zou moeten laten ontwikkelen.

Andere cases

Een professionele website voor Mavenblue

Mavenblue ontwikkelt innovatieve oplossingen voor de verzekeringsbranche. Na ruim 8 jaar waren zij toe aan een nieuwe en vooral professionelere website.

Website vernieuwd voor MSAbv

MSA is een grote partij die actief is in direct mailing en medical fulfilment. Zij waren na 10 jaar toe aan een nieuwe website waarmee content flexibeler te beheren is.

Een nieuwe website voor Care About

Voor Care About hebben wij de oude Elementor website vervangen voor een nieuwe frisse website. De nieuwe website is gebouwd in Breakdance waardoor deze een stuk sneller is gew...

Website en huisstijl ontwikkeling voor In2Dialog

In2Dialog levert een app waardoor HR betere keuzes kan maken tijdens sollicitaties. Voor in2Dialog hebben wij de nieuwe huisstijl en website ontwikkeld.

Ontwikkeling website Solaro.nl

Solaro levert zonnepanelen tegen scherpe tarieven. Wij hebben voor hen een maatwerk design website kunnen realiseren.

Ontwikkeling huisstijl en webshop voor Kidz in Color

Kidz in Color is de #1 webshop voor artikelen 'met naam'. Zij verkopen o.a. bedrukte rugtassen, bidons en kleding. Wij hebben deze maatwerk website voor ze gebouwd. Daarnaast ...

Webshop ontwikkeld voor Stichting Morrisfonds

Het Morris Fonds wil ouders van een stilgeboren kindje of van een kindje overleden in het eerste levensjaar steun bieden en het verlies een beetje draaglijker maken.