In2Dialog

In2Dialog levert een app waardoor HR betere keuzes kan maken tijdens sollicitaties. Voor in2Dialog hebben wij de nieuwe huisstijl en website ontwikkeld.

Website en huisstijl ontwikkeling voor In2Dialog

In2Dialog is een startup en zij leveren een AI gebaseerde app waarmee HR betere beslissingen kunnen maken tijdens het sollicitatieproces.

Uitwerken concept

De wens vanuit de klant was dat het design een 'techy' look and feel zou krijgen. De oude website was een hele basale onepager dus we konden mooi from scratch beginnen. De website moet ook rustig en overzichtelijk zijn met niet te veel tekst. Less = more.

Het ontwerp

Er is gekozen om elementen zoals het spraakballonnetje uit het logo terug te laten komen in het design. Daarnaast is er gekozen voor zakelijke blauwe kleuren. De foto's en artwork geven het geheel een 'startup' gevoel.

Wordpress development

De website is gebouwd in WordPress en de doorlooptijd was een maand. Doordat wij Breakdance builder gebruikt hebben en een minimaal aantal extra plugins gebruikt hebben is de Google Pagespeed score 100/100.

Het resultaat

Het resultaat is een zakelijke website welke rustig oogt. Door slim gebruik te maken van speelse elementen en kleuren is het zakelijk maar toch ook nog speels.
Klant
In2Dialog
Branche
Apps & software, HR oplossingen
Wat hebben we gedaan?
Huisstijl ontwikkeling, WordPress development, UX design.

Maatwerk design websites

Wij bouwen maatwerk design WordPress websites. Dit houdt in dat wij alle websites naadloos kunnen laten aansluiten bij de huisstijl van de klant. Heb je nog geen website of huisstijl? Geen probleem! Wij kunnen deze huisstijl ook voor jou ontwikkelen.

Al onze websites worden gebouwd in WordPress in Breakdance Builder. Dit zorgt voor gemakkelijk contentbeheer, maximale flexibiliteit en supersnelle laadtijden voor de bezoekers. Meer weten over webontwikkeling? Neem dan contact met ons op!

Meer weten over webontwikkeling?

Ontdek waarom je jouw nieuwe of bestaande website door ons zou moeten laten ontwikkelen.

Andere cases

Website vernieuwd voor MSAbv

MSA is een grote partij die actief is in direct mailing en medical fulfilment. Zij waren na 10 jaar toe aan een nieuwe website waarmee content flexibeler te beheren is.

Een nieuwe website voor Care About

Voor Care About hebben wij de oude Elementor website vervangen voor een nieuwe frisse website. De nieuwe website is gebouwd in Breakdance waardoor deze een stuk sneller is gew...

Ontwikkeling website Hallo Groene Stroom

Hallo Groene Stroom levert zonnepanelen tegen scherpe tarieven. Wij hebben voor hen een maatwerk design website kunnen realiseren.

Nieuwe website voor De Atleetfabriek

De Atleetfabriek was op zoek naar een partij om hun nieuwe website te ontwikkelen. Wij hebben deze maatwerk design website voor ze gerealiseerd.

Ontwikkeling huisstijl en webshop voor Kidz in Color

Kidz in Color is de #1 webshop voor artikelen 'met naam'. Zij verkopen o.a. bedrukte rugtassen, bidons en kleding. Wij hebben deze maatwerk website voor ze gebouwd. Daarnaast ...

Webshop ontwikkeld voor Stichting Morrisfonds

Het Morris Fonds wil ouders van een stilgeboren kindje of van een kindje overleden in het eerste levensjaar steun bieden en het verlies een beetje draaglijker maken.