Care About

Voor Care About hebben wij de oude Elementor website vervangen voor een nieuwe frisse website. De nieuwe website is gebouwd in Breakdance waardoor deze een stuk sneller is geworden.

Een nieuwe website voor Care About

Care About ondersteunt zorgverleners zoals huisartsen en apotheken met assistenten. De website is vernieuwd waarbij de focus nu ligt op het werven van personeel. Hiervoor is zijn de vacature-sectie en werken-bij pagina's uitgebreid zodat de website een goed beeld geeft van de mogelijkheden als je via Care About aan de slag gaat.

Uitwerken concept

De focus van Care About ligt op het werven van assistenten voor hun klanten. Er is een overzichtelijke vacature-pagina gebouwd. Ook is het logo en huisstijl veranderd. De wens was om op basis van dit kleurenpallet een frisse en toch zakelijk design te maken.

Het ontwerp

Het werven van personeel heeft zoals afgesproken de focus in dit design. De bezoekers zijn hoofdzakelijk mensen die werk zoeken als huisarts- of apothekers assistent(e). Bezoekers kunnen gemakkelijk navigeren naar de vacature pagina's en bekijken hoe het is om via Care About te werken.

Wordpress development

De website is gebouwd in WordPress icm Breakdance Builder. Daarnaast zijn er ook diverse content typen bijgebouwd zoals de vacaturepagina's. Deze pagina's zijn aangevuld met extra velden (custom fields) om de benodigde informatie te kunnen tonen.

Het resultaat

Het resultaat is een frisse, zakelijke website. De blauwe elementen geven een zakelijke vibe aan het design terwijl het oranje goed combineert en voor wat speelsheid zorgt wat de vaak wat jongere doelgroep aanspreekt.
Klant
Care About
Branche
Healthcare, Vacaturewebsites
Wat hebben we gedaan?
Ontwikkeling huisstijl, WordPress ontwikkeling, UX design, Hosting.

Google Pagespeed score van 55 naar 100!

Snelle laadtijden zijn steeds belangrijker geworden bij zoekmachines. Dit doen zij met de Pagespeed insight score wat een score is tussen 1 en 100 punten. De pagespeed insightscore van de oude Elementor website was 55/100. Door gebruik te maken van Breakdance builder en het minimale gebruik van plugins hebben wij de maximale score (100/100) weten te behalen. Deze snelle laadtijden hebben uiteindelijk een positief effect op zowel organisch- als SEA verkeer.

Inclusief SEO migratie

Voor Care About hebben wij ook de SEO migratie verzorgt. Wij hebben ervoor gezorgd dat er redirects (301) aangemaakt zijn voor content die niet meegenomen is naar de nieuwe website. Door gebruik te maken van de juiste redirects worden de pagerank scores van de betreffende pagina's overgeheveld naar de pagina's op de nieuwe website. Zo blijven de rankings intact nadat de nieuwe website live is gegaan.
Klik om afbeelding te scrollen

Meer weten over webontwikkeling?

Ontdek waarom je jouw nieuwe of bestaande website door ons zou moeten laten ontwikkelen.

Andere cases

Een professionele website voor Mavenblue

Mavenblue ontwikkelt innovatieve oplossingen voor de verzekeringsbranche. Na ruim 8 jaar waren zij toe aan een nieuwe en vooral professionelere website.

Website vernieuwd voor MSAbv

MSA is een grote partij die actief is in direct mailing en medical fulfilment. Zij waren na 10 jaar toe aan een nieuwe website waarmee content flexibeler te beheren is.

Website en huisstijl ontwikkeling voor In2Dialog

In2Dialog levert een app waardoor HR betere keuzes kan maken tijdens sollicitaties. Voor in2Dialog hebben wij de nieuwe huisstijl en website ontwikkeld.

Ontwikkeling website Solaro.nl

Solaro levert zonnepanelen tegen scherpe tarieven. Wij hebben voor hen een maatwerk design website kunnen realiseren.

Nieuwe website voor De Atleetfabriek

De Atleetfabriek was op zoek naar een partij om hun nieuwe website te ontwikkelen. Wij hebben deze maatwerk design website voor ze gerealiseerd.

Ontwikkeling huisstijl en webshop voor Kidz in Color

Kidz in Color is de #1 webshop voor artikelen 'met naam'. Zij verkopen o.a. bedrukte rugtassen, bidons en kleding. Wij hebben deze maatwerk website voor ze gebouwd. Daarnaast ...

Webshop ontwikkeld voor Stichting Morrisfonds

Het Morris Fonds wil ouders van een stilgeboren kindje of van een kindje overleden in het eerste levensjaar steun bieden en het verlies een beetje draaglijker maken.