Morris Fonds

Het Morris Fonds wil ouders van een stilgeboren kindje of van een kindje overleden in het eerste levensjaar steun bieden en het verlies een beetje draaglijker maken.

Webshop ontwikkeld voor Stichting Morrisfonds

Morris Fonds is een stichting die ouders met een stilgeboren kindje ondersteunt met informatie en gratis rouwkaarten. Voor deze stichting hebben wij een website gebouwd waar bezoekers informatie kunnen vinden en kaarten kunnen bestellen.

Uitwerken concept

Het uitgangspunt was dat het design een rustig en ingetogen moest zijn en dat het bezoekers troost kan bieden. Daarnaast moest er ook een doneerknop op de site komen waarmee bezoekers dit goede doel financieel kunnen steunen.

Het ontwerp

Het verliezen van een kindje is het ergste wat je als ouder kan overkomen dus het design moest ingetogen zijn maar toch ook wel weer hoop geven.

Wordpress development

Voor deze website is een Woocommerce webwinkel ingericht waar bezoekers de kaartjes kunnen bestellen. Daarnaast is er ook een doneerknop op de site geplaatst waar bezoekers kunnen doneren aan deze stichting.

Het resultaat

Het resultaat is een vriendelijke website die rust en zachtheid uitstraalt. Dit zit hem in het rustige kleurgebruik, de ingetogen illustraties en de ruimte tussen elementen.
Klant
Morris Fonds
Branche
Stichtingen
Wat hebben we gedaan?
Design, WordPress & Woocommerce ontwikkeling, Hosting

Wordpress website laten maken?

Wij bouwen maatwerk design WordPress websites. Dit houdt in dat wij alle websites naadloos kunnen laten aansluiten bij de huisstijl van de klant. Heb je nog geen website of huisstijl? Geen probleem! Wij kunnen deze huisstijl ook voor jou ontwikkelen. Al onze websites worden gebouwd in WordPress in Breakdance Builder. Dit zorgt voor gemakkelijk contentbeheer, maximale flexibiliteit en supersnelle laadtijden voor de bezoekers. Meer weten over webontwikkeling? Neem dan contact met ons op!

Meer weten over webontwikkeling?

Ontdek waarom je jouw nieuwe of bestaande website door ons zou moeten laten ontwikkelen.

Andere cases

Een professionele website voor Mavenblue

Mavenblue ontwikkelt innovatieve oplossingen voor de verzekeringsbranche. Na ruim 8 jaar waren zij toe aan een nieuwe en vooral professionelere website.

Website vernieuwd voor MSAbv

MSA is een grote partij die actief is in direct mailing en medical fulfilment. Zij waren na 10 jaar toe aan een nieuwe website waarmee content flexibeler te beheren is.

Een nieuwe website voor Care About

Voor Care About hebben wij de oude Elementor website vervangen voor een nieuwe frisse website. De nieuwe website is gebouwd in Breakdance waardoor deze een stuk sneller is gew...

Website en huisstijl ontwikkeling voor In2Dialog

In2Dialog levert een app waardoor HR betere keuzes kan maken tijdens sollicitaties. Voor in2Dialog hebben wij de nieuwe huisstijl en website ontwikkeld.

Ontwikkeling website Solaro.nl

Solaro levert zonnepanelen tegen scherpe tarieven. Wij hebben voor hen een maatwerk design website kunnen realiseren.

Nieuwe website voor De Atleetfabriek

De Atleetfabriek was op zoek naar een partij om hun nieuwe website te ontwikkelen. Wij hebben deze maatwerk design website voor ze gerealiseerd.

Ontwikkeling huisstijl en webshop voor Kidz in Color

Kidz in Color is de #1 webshop voor artikelen 'met naam'. Zij verkopen o.a. bedrukte rugtassen, bidons en kleding. Wij hebben deze maatwerk website voor ze gebouwd. Daarnaast ...