Adverteren met Google Ads

Bereik jouw doelgroep met Google Ads!

Je hebt een bedrijf en je wilt graag groeien. Meer leads, sales of terugkerende klanten. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Met Google Ads (voorheen AdWords) bereik je ze gemakkelijk.

Onze Google Ads-specialisten helpen je met het opzetten en optimaliseren van deze campagnes.

  • Adverteren in Google
  • Resultaten erg goed meetbaar
  • Direct meer bezoekers, leads & sales

Is jouw bedrijf klaar voor de volgende stap?

Je hebt een bedrijf en je wilt graag groeien. Meer leads, sales of terugkerende klanten. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Met Google Ads (voorheen AdWords) bereik je ze gemakkelijk. Onze Google Ads-specialisten helpen je met het opzetten en optimaliseren van deze campagnes. Hierdoor heb je altijd het beste resultaat van jouw campagnes.

  • Adverteren in de Google zoekresultaten.
  • Ook display remarketing, YouTube en Google Shopping.
  • Geschikt voor ieder marketingbudget.
  • Resultaten perfect meetbaar.

Hierbij helpen we je graag:

google ads campagnes

Google Ads inrichten

Een Google Ads-campagne professioneel en overzichtelijk inrichten? Dat is vaak een hele uitdaging. We verzorgen het hele traject voor je, waarna je jouw campagnes zelf of door ons laat beheren en optimaliseren.

Google Ads optimaliseren

Doorlopende optimalisatie

Door je advertenties voortdurend te optimaliseren, behaal je een hoger rendement. Via A/B-testen en het finetunen van de tekst zorgen we ervoor dat je alleen de best presenterende advertenties toont.

Google Ads training

Google Ads Training

Zelf aan de slag met Google Ads? Je kennis vergroten en weten waar het allemaal om draait? Hoe haal je het meeste uit Google Ads en waar moet je op letten? Brandforward verzorgt Google Ads Training op maat.

Campagnes alleen zorgen niet voor conversie. Naast Google Ads krijg je van ons ook doorlopend advies over hoe je het beste jouw landingspagina’s inricht. 

Wat kost het doorlopend optimaliseren van Google Ads?

Goede campagnes hebben veel aandacht en ervaring nodig. Foute instellingen kunnen leiden tot onnodige uitgaven en een mager resultaat. Google geeft zelf ook adviezen maar deze zijn lang niet altijd in het belang van jou als klant.

Of je nou al een grote webshop hebt of net begonnen bent: je kunt altijd bij ons terecht. Er is altijd wel een pakket wat bij jou past.

Advies over welke kanalen het beste bij jou passen?

We zitten altijd voor je klaar met duidelijk en no-nonsense advies over het verbeteren van jouw onlinemarketingstrategie.

See, think, do & care

Er gaan altijd een aantal stappen aan vooraf, voordat een bezoeker besluit om iets te kopen of contact op te nemen. Dit zijn de fases ‘See’, ‘Think’, ‘Do’ en ‘Care’. Iedere stap heeft zo zijn eigen marketingkanalen. Het doel is om mensen vanaf de ‘See’-fase (oriënterend), door te duwen naar de ‘Do’ fase (gericht op actie of conversie). De meest succesvolle bedrijven zijn zichtbaar in al deze fases.

Fase 1

See

Laat je zien aan mensen die jou nog niet kennen.

Je hebt een mooi product of fantastische dienst maar niemand weet dat je bestaat. Het is zaak dat je bekendheid gaat opbouwen bij de doelgroep die potentieel geinteresseerd is in wat jij levert.

Laat zien wat je doet en vooral waarom in deze fase. Bezoekers vergelijken jou met anderen die ze al wel kennen. Het is belangrijk om hier jouw sterke punten (USP’s) extra te belichten.

Deze Google Ads kanalen zijn hier geschikt voor:

Google Search

Display prospecting

Youtube

Proactief

Wij denken met je mee en geven proactief adviezen waar je echt wat aan hebt

Altijd eerlijk

Eerlijke antwoorden, prijzen en adviezen. Geen gouden bergen dus, maar wel resultaat.

Geen vaste contracten

Wij werken niet met vaste contracten. Je bent altijd vrij om te gaan en staan waar je wilt.

To-the-point

Online marketing is soms best ingewikkeld. Wij vertalen complexe vraagstukken naar heldere concrete oplossingen.

Voor groot én klein

Voel je je bij je huidige bureau een nummer? Wij leren je echt kennen. Dan presteert online marketing beter.

Persoonlijk

Ben je bij je huidige bureau een nummer? Bij ons niet! Online marketing presteert beter als wij jou kennen.

Meer weten over wat voor jou de mogelijkheden zijn?

Bij ons kun je altijd terecht voor campagnes, webontwikkeling, online marketing advies en meer. Of je nu klein of groot bent, we staan voor je klaar.