Wat kost Google Ads uitbesteden?

Met Google Ads (voorheen AdWords) bereik je jouw doelgroep in de zoekresultaten, display netwerk, shopping en Youtube. Iedereen kan starten met adverteren op Google Ads want in de basis oogt het simpel. Echter: om het meeste resultaat uit online advertenties te halen is het beter om een Google Ads specialist hiervoor in te zetten. Je hebt namelijk behoorlijk wat ervaring nodig om het goed te doen.

Wat doen jullie tijdens het optimaliseren?

Het belangrijkste is dat wij de kosten per conversie of ROI voor jou bewaken. Wij spreken met onze jou af wat een conversie mag kosten en (indien relevant) wat de gewenste ROI is.

Jouw doelstellingen bereiken wij o.a. met het aanpassen van de biedingen, uitsluiten van irrelevant verkeer en het A/B testen van advertentieteksten en landingspagina’s.

Ook geven wij advies over hoe jij het beste jouw website en landingspagina’s in kunt richten. Conversie gebeurt namelijk niet in de campagnes maar op de website. Campagnes sturen ‘slechts’ relevant verkeer door naar een landingspagina die aansluit op de zoekvraag van de bezoeker.

Bij Brandforward weet je zeker dat jouw campagnes de aandacht krijgen dien ze verdienen zodat jij een optimaal  resultaat haalt uit jouw campagnes!

Waarom rekenen jullie deze kosten?

Google Ads is een soort marktplaats voor advertenties. De biedingen en concurrentie om de meest optimale posities te krijgen zijn dynamisch. Om campagnes goed te kunnen optimaliseren is doorlopend tijd nodig. Er zijn een aantal factoren die deze benodigde tijd bepalen. De complexiteit, omvang en het aantal benodigde features (Display, remarketing, Google Shopping) spelen hier een rol. Complexe campagnes met duizenden zoekwoorden kosten meer tijd om te optimaliseren dan relatief simpele campagnes met een beperkt aantal zoekwoorden.

Ook het budget bepaalt mede hoe intensief de campagnes beheerd wordt. Campagnes waar duizenden euro’s per maand aan klikbudget in gaat zitten kun je niet slechts een paar keer per maand bekijken als je het goed wilt doen.

Wij hebben onze dienstverlening verdeeld in pakketten zodat iedere ondernemer, groot of klein, van onze online marketingdiensten kan profiteren.

Waarom uitbesteden aan een specialist?

Goede campagnes hebben veel aandacht en ervaring nodig. Foute instellingen kunnen leiden tot onnodige uitgaven en een mager resultaat. Google geeft zelf ook adviezen maar deze zijn lang niet altijd in het belang van jou als klant.

Doordat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben met Google Ads (voorheen AdWords) weten wij goed hoe wij online campagnes kunnen optimaliseren. 

Met alleen goede campagnes ben je er nog niet. Op de website of webshop moet alles kloppen om het meeste rendement uit de campagnes te kunnen halen. Wij geven pro-actief advies over hoe je jouw website kunt optimaliseren. Wij bieden jou inzicht in de prestaties met heldere dashboards. 

Google Ads campagnes uitbesteed vanaf €175 per maand!

Wil je gaan beginnen met online adverteren of ben je al een doorgewinterde ondernemer? Er is altijd een pakket dat bij jou past! Voor doorlopende paketten rekenen wij ook éénmalige setupkosten. De hoogte van dit bedrag hangt o.a. af van de complexiteit van de campagnes en het gebruikte aantal features (Search, shopping, displan remarketing of youtube advertenties).

Liever alleen perfect opgezette campagnes maar geen doorlopend beheer? Bij ons kun je ook jouw campagnes éénmalig op laten zetten of optimaliseren. Bij al onze campagnes, zowel éénmalig als maandelijks, wordt conversion tracking ingericht.

doorlopend
Google Ads campagnes doorlopend intensief beheerd.

Premium

Geschikt voor grotere webshops met veel producten die willen adverteren in search, shopping en remarketing. Geschikt voor meer dan €2500 klikbudget per maand.

€450

per maand

Pro

Geschikt voor middelgrote zakelijke websites en webwinkels die willen adverteren in Google search, shopping en remarketing met een maximaal klikbudget tot €2500 euro. 

€325

per maand

Basic

Ideaal voor starters, ZZP’ers en kleine bedrijven die alleen zichtbaar willen zijn in Google search met een maximaal klikbudget van €500 per maand. Ook kleinere campagnes.

€225

per maand

Premium

Geschikt voor grotere webshops met veel producten die willen adverteren in search, shopping en remarketing. Geschikt voor meer dan €2500 klikbudget per maand.

€450

per maand

Pro

Geschikt voor middelgrote zakelijke websites en webwinkels die willen adverteren in Google search, shopping en remarketing met een maximaal klikbudget tot €2500 euro. 

€325

per maand

Basic

Ideaal voor starters, ZZP’ers en kleine bedrijven die alleen zichtbaar willen zijn in Google search met een maximaal klikbudget van €500 per maand. Ook kleinere campagnes.

€225

per maand

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Toch liever eerst een Google Ads quickscan?

Heb je al Google Ads campagnes draaien maar je wilt eerst weten of Brandforward jouw campagnes kan verbeteren? Vraag dan een quickscan aan.

Onze experts gaan dan jouw campagnes bekijken en je ontvangt een rapportage met daarin wat er beter kan. Interesse? Vraag dan vandaag nog een Google Ads quickscan aan!

Proactief

Wij denken met je mee en geven proactief adviezen waar je echt wat aan hebt

Altijd eerlijk

Eerlijke antwoorden, prijzen en adviezen. Geen gouden bergen dus, maar wel resultaat.

Geen vaste contracten

Wij werken niet met vaste contracten. Je bent altijd vrij om te gaan en staan waar je wilt.

To-the-point

Online marketing is soms best ingewikkeld. Wij vertalen complexe vraagstukken naar heldere concrete oplossingen.

Voor groot én klein

Voel je je bij je huidige bureau een nummer? Wij leren je echt kennen. Dan presteert online marketing beter.

Persoonlijk

Ben je bij je huidige bureau een nummer? Bij ons niet! Online marketing presteert beter als wij jou kennen.