Google Ads Utrecht

Online marketing en webontwikkeling

Wij zijn Brandforward, het leukste Google Ads bureau in Utrecht en omstreken. Wij denken graag met je mee over online campagnes, conversie optimalisatie of het ontwikkelen van websites en webshops. Benieuwd naar wat wij doen? Loop eens binnen bij ons: Lange Nieuwstraat 66 in hartje Utrecht!

Wat is Google Ads?

Google Ads is het advertentieprogramma van Google. Hiermee kun je advertenties tonen aan bezoekers van Google, Google Shopping, Youtube en het display netwerk. Meer relevante bezoekers zorgen uiteindelijk voor meer verkopen of leads.

Goede campagnes hebben veel aandacht en ervaring nodig. Wij kunnen deze campagnes voor je opzetten en doorlopend optimaliseren zodat jij altijd het maximale haalt uit jouw marketingbudget.

terug in de tijd icoon

Bespaar tijd

Het beheren an campagnes vergt veel tijd en ervaring. Door onze ervaring weten wij aan welke knoppen er gedraaid moet worden voor het beste resultaat.

contract icoon

Geen vaste contracten

Bij ons zit je nergens aan vast. De gebouwde campagnes zijn jouw eigendom en je kunt op ieder moment besluiten om ze elders onder te brengen.

optimalisatie icoon

Doorlopend geoptimaliseerd

De Google Ads campagnes worden meerdere malen per week geoptimaliseerd. Hierdoor haal je het maximale uit jouw online marketing budget.

Google Ads campagnes uitbesteed vanaf €275 per maand!

Wil je gaan beginnen met online adverteren of ben je al een doorgewinterde ondernemer? Er is altijd een pakket dat bij jou past! Voor doorlopende paketten rekenen wij ook éénmalige setupkosten. De hoogte van dit bedrag hangt o.a. af van de complexiteit van de campagnes en het gebruikte aantal features (Search, shopping, displan remarketing of youtube advertenties).

Liever alleen perfect opgezette campagnes maar geen doorlopend beheer? Bij ons kun je ook jouw campagnes éénmalig op laten zetten of optimaliseren. Bij al onze campagnes, zowel éénmalig als maandelijks, wordt conversion tracking ingericht.

Altijd bereikbaar, ook in het weekend.

Wij zijn altijd bereikbaar voor klanten om te sparren over campagnes of verbeteringen aan jouw website of webwinkel. Uiteindelijk gaat het ons erom dat jij het beste resultaat uit online campagnes kunt halen. Uiteraard ben je ook altijd welkom bij ons gezellige kantoor aan de Hamburgerstraat in Utrecht!

Google Ads Utrecht

Meetbare resultaten in een realtime dashboard

Door het inrichten van de juiste conversiemeting zijn de resultaten transparant en inzichtelijk. Iedere klant krijgt een realtime dashboard zodat zij altijd weet hoe hun campagnes ervoor staan.

Ook starten met Google Ads Utrecht

Google Ads (voorheen AdWords) is het advertentieprogramma van Google. Hiermee kun je advertenties tonen aan bezoekers van Google, Google Shopping, Youtube en het display netwerk. Starten met Google Ads is éénvoudig maar het kost veel tijd en ervaring om dit goed te doen. Bekijk onze dienstenpagina over Google Ads.

Waarom Brandforward?

Rob de Wit
Beschikbaar
Neem contact met ons op en we beantwoorden al jouw vragen zsm! 🤓
Rob de Wit
Beschikbaar
Hoi! Heb je vragen of hulp nodig? Chat met ons via WhatsApp. 
Je krijgt altijd een echt persoon in de chat en nooit een chatbot! 🤖