Managed WordPress hosting

Managed WordPress hosting

Een snelle website is tegenwoordig erg belangrijk. Google waardeert jouw website hoger als deze sneller op het scherm van de gebruiker staat. Daarnaast worden betaalde advertenties met bijvoorbeeld Google Ads vaker vertoond als je website sneller is.

Wij gebruiken diverse technieken om jouw website als een raket te laten gaan!

Wat is Managed WordPress hosting?​

Met Managed WordPress hosting heb je alles op één plek geregeld. Jouw website draait op snelle servers en wij zorgen ervoor dat alles soepeltjes blijft draaien.

Inbegrepen in Managed WordPress hosting:

managed WordPress hosting

Waarom Managed WordPress hosting?

WordPress is een fantastisch CMS waar je indrukwekkende websites en webshops mee kunt bouwen. Door de enorme populariteit van dit systeem is het alleen ook een gewild doelwit voor hackers. Omdat de meeste hackers via verouderde installaties en plugins binnenkomen, is het belangrijkste onderdeel van het runnen van een WordPress website dat WordPress en alle plugins up-to-date zijn.

Hackers kunnen verschillende dingen doen als ze eenmaal binnen zijn:

Alle vormen van hacks beschadigen jouw merk! Met de Managed WordPress hosting oplossing zorgen we ervoor dat jouw site altijd up-to-date is met de laatste beveiligingsupdates. Als bepaalde plugins geen updates meer krijgen, dan zullen we dit met je bespreken en naar een alternatief kijken. We zorgen ook voor dagelijkse backups zodat je in het geval van een calamiteit altijd terug kunt.

Supercharged WordPress webhosting

Snelheid is een steeds belangrijker wordende factor bij zoekmachines. Zij willen hun bezoekers geen traag ladende websites voorschotelen. Snel ladende websites hebben een streepje voor in de zoekmachine rankings. Het zorgt ook voor minder frustraties bij bezoekers en effectievere onlinemarketingcampagnes!

Wij gebruiken een aantal technieken om de snelheid te optimaliseren, waaronder:

Managed WordPress hosting icon

Meer weten over webhosting?

Een complete website inclusief hosting, of alleen een snelle plek voor jouwe website of webwinkel? Laat het ons weten en we nemen snel contact met je op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

Rob de Wit
Beschikbaar
Neem contact op als je meer wilt weten over Managed WordPress hosting.
Rob de Wit
Beschikbaar
Meer weten over onze supersnelle WordPress hosting? WhatsApp ons! 🤓
Je krijgt altijd een echt persoon in de chat en nooit een chatbot! 🤖