Solaro.nl

Solaro levert zonnepanelen tegen scherpe tarieven. Wij hebben voor hen een maatwerk design website kunnen realiseren.

Ontwikkeling website Solaro.nl

Het doel van deze website is dat bezoekers gemakkelijk en laagdrempelig informatie kunnen vinden over zonnepanelen en thuisaccu's om deze te bestellen. Er zijn veel andere partijen actief in deze markt en om deze reden is de website ook echt onderscheidend gemaakt ten opzichte van andere aanbieders.

Uitwerken concept

Het uitgangspunt was om mensen te informeren over de mogelijkheden die zonnepanelen en thuisaccu's bieden. Daarnaast moest het ook mogelijk zijn om deze producten aan te vragen.

Het ontwerp

De wens van de klant was dat de website vriendelijk en overzichtelijk oogt. Om die reden is er gekozen voor een strak font en afbeeldingen van personen.

Wordpress development

De website is gebouwd m.b.v. Breakdance Builder op basis van de designs. Ook is er een aanvraag flow ingericht waarbij mensen hun postcode en huisnummer invullen zodat de straatnaam en huisnummer in stap 2 al ingevuld zijn. De klant ontvangt deze aanvragen per mail waarbij de data verrijkt is met o.a. huistype en aantal vierkante meters zodat er een inschatting kan worden gemaakt over het aantal benodigde panelen.

Het resultaat

Het resultaat is een overzichtelijke website waar bezoekers gemakkelijk zonnepanelen en thuisaccu's kunnen bestellen. De personen op de pagina's maken het geheel persoonlijk en vriendelijk.
Klant
Solaro.nl
Branche
Zonnepanelen, Energie
Wat hebben we gedaan?
WordPress ontwikkeling, UX design. Hosting.

WordPress webontwikkeling

Wij bouwen maatwerk design WordPress websites. Dit houdt in dat wij alle websites naadloos kunnen laten aansluiten bij de huisstijl van de klant. Heb je nog geen website of huisstijl? Geen probleem! Wij kunnen deze huisstijl ook voor jou ontwikkelen.

Al onze websites worden gebouwd in WordPress in Breakdance Builder. Dit zorgt voor gemakkelijk contentbeheer, maximale flexibiliteit en supersnelle laadtijden voor de bezoekers. Meer weten over webontwikkeling? Neem dan contact met ons op!

Meer weten over webontwikkeling?

Ontdek waarom je jouw nieuwe of bestaande website door ons zou moeten laten ontwikkelen.

Andere cases

Een professionele website voor Mavenblue

Mavenblue ontwikkelt innovatieve oplossingen voor de verzekeringsbranche. Na ruim 8 jaar waren zij toe aan een nieuwe en vooral professionelere website.

Website vernieuwd voor MSAbv

MSA is een grote partij die actief is in direct mailing en medical fulfilment. Zij waren na 10 jaar toe aan een nieuwe website waarmee content flexibeler te beheren is.

Een nieuwe website voor Care About

Voor Care About hebben wij de oude Elementor website vervangen voor een nieuwe frisse website. De nieuwe website is gebouwd in Breakdance waardoor deze een stuk sneller is gew...

Website en huisstijl ontwikkeling voor In2Dialog

In2Dialog levert een app waardoor HR betere keuzes kan maken tijdens sollicitaties. Voor in2Dialog hebben wij de nieuwe huisstijl en website ontwikkeld.

Nieuwe website voor De Atleetfabriek

De Atleetfabriek was op zoek naar een partij om hun nieuwe website te ontwikkelen. Wij hebben deze maatwerk design website voor ze gerealiseerd.

Ontwikkeling huisstijl en webshop voor Kidz in Color

Kidz in Color is de #1 webshop voor artikelen 'met naam'. Zij verkopen o.a. bedrukte rugtassen, bidons en kleding. Wij hebben deze maatwerk website voor ze gebouwd. Daarnaast ...

Webshop ontwikkeld voor Stichting Morrisfonds

Het Morris Fonds wil ouders van een stilgeboren kindje of van een kindje overleden in het eerste levensjaar steun bieden en het verlies een beetje draaglijker maken.