MavenBlue

Mavenblue ontwikkelt innovatieve oplossingen voor de verzekeringsbranche. Na ruim 8 jaar waren zij toe aan een nieuwe en vooral professionelere website.

Een professionele website voor Mavenblue

MavenBlue bestaat inmiddels een jaar of 8 en de oude website was destijds gemaakt door de oprichters. Zij willen internationaal gaan met hun innovatieve oplossingen en daar hoort een professionelere en beter gestructureerde website bij. Wij hebben de website binnen twee maanden opgeleverd inclusief design, bouw en (SEO) migratie.

Uitwerken concept

Samen met de klant hebben wij de wensen voor de uitstraling in kaart gebracht. Daarnaast is vastgesteld welke content overgezet zou worden naar de nieuwe site. Voor de content die niet naar de nieuwe site zou gaan, zijn redirects naar relevante pagina's ingesteld.

Het ontwerp

De basiskleuren oranje en paars/blauw uit het logo zijn overgenomen. De blokken zijn zo opgebouwd dat de doelgroep gemakkelijk kan zien wat de oplossingen van MavenBlue bij kunnen dragen.

Wordpress development

Voor deze website zijn verschillende contenttypen toegevoegd, zoals cases, vacatures en diensten. Dit is gedaan om de content goed beheersbaar te houden. Alles is gebouwd met Breakdance Builder in combinatie met Advanced Custom Fields (ACF), vanwege de flexibiliteit en de supersnelle laadtijden.

Het resultaat

Het resultaat is een strakke professionele website met toch een aantal speelse elementen. Daarnaast zijn er diverse contenttypen bijgebouwd zoals vacatures en klantcases.
Klant
MavenBlue
Branche
Verzekeringsbranche, Informatietechnologie
Wat hebben we gedaan?
Wordpress development, UI/UX design, Content & SEO migratie

Google Pagespeed score van 55 naar 100!

Snelle laadtijden zijn steeds belangrijker geworden bij zoekmachines. Dit doen zij met de Pagespeed insight score wat een score is tussen 1 en 100 punten. De pagespeed insightscore van de oude Elementor website was 55/100. Door gebruik te maken van Breakdance builder en het minimale gebruik van plugins hebben wij de maximale score (100/100) weten te behalen. Deze snelle laadtijden hebben uiteindelijk een positief effect op zowel organisch- als SEA verkeer.

SEO migratie

Voor MavenBlue hebben wij ook de SEO migratie verzorgt. Wij hebben ervoor gezorgd dat er redirects (301) aangemaakt zijn voor content die niet meegenomen is naar de nieuwe website. Door gebruik te maken van de juiste redirects worden de pagerank scores van de betreffende pagina's overgeheveld naar de pagina's op de nieuwe website. Zo blijven de rankings intact nadat de nieuwe website live is gegaan.
Klik om afbeelding te scrollen

Meer weten over webontwikkeling?

Ontdek waarom je jouw nieuwe of bestaande website door ons zou moeten laten ontwikkelen.

Andere cases

Website vernieuwd voor MSAbv

MSA is een grote partij die actief is in direct mailing en medical fulfilment. Zij waren na 10 jaar toe aan een nieuwe website waarmee content flexibeler te beheren is.

Een nieuwe website voor Care About

Voor Care About hebben wij de oude Elementor website vervangen voor een nieuwe frisse website. De nieuwe website is gebouwd in Breakdance waardoor deze een stuk sneller is gew...

Website en huisstijl ontwikkeling voor In2Dialog

In2Dialog levert een app waardoor HR betere keuzes kan maken tijdens sollicitaties. Voor in2Dialog hebben wij de nieuwe huisstijl en website ontwikkeld.

Ontwikkeling website Solaro.nl

Solaro levert zonnepanelen tegen scherpe tarieven. Wij hebben voor hen een maatwerk design website kunnen realiseren.

Nieuwe website voor De Atleetfabriek

De Atleetfabriek was op zoek naar een partij om hun nieuwe website te ontwikkelen. Wij hebben deze maatwerk design website voor ze gerealiseerd.

Ontwikkeling huisstijl en webshop voor Kidz in Color

Kidz in Color is de #1 webshop voor artikelen 'met naam'. Zij verkopen o.a. bedrukte rugtassen, bidons en kleding. Wij hebben deze maatwerk website voor ze gebouwd. Daarnaast ...

Webshop ontwikkeld voor Stichting Morrisfonds

Het Morris Fonds wil ouders van een stilgeboren kindje of van een kindje overleden in het eerste levensjaar steun bieden en het verlies een beetje draaglijker maken.